image
23. maj 2023 kl. 15:10

AB Tårnby - Dalum IF 2-1.

Vandt bund gyseren.

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede lørdag eftermiddag hjemme på Vestamager den første af vind eller forsvind kampene.  Af de sidste nu 4 kampe, skal vi vinde de 3. Heraf den sidste ude mod Holstebro. Kampen blev afviklet i høj solskin og på en hård bane, der ikke havde set vand i lang tid. Som bekendt mødte vi Dalum ude for 4 uger siden og tabt 3-0, efter vi havde haft det meste spil, så der var lagt op til en revanche. Til dagens kamp måtte vi undvære Mathias Gonzalez og Ruben Pedersen der sad over med   karantæne

1 halvleg: AB Tårnby startede kampen bedst, med flere gennemspillede angreb og et solidt pres på Dalums mål. Trods den store overvægt af spil var det Dalum, der efter 11 minutters spil, kom til den første store chance i kampen på et frispark, der dog sad sikkert i handskerne på Tobias Søderstøm. Kun 4 minutter efter, i det 15 minut, et gennemspillet angreb af Dalum, hvor vores forsvar ikke får clearet bolden. Bertram Maag Olsen scorede til 0-1 på Dalums første reelle angreb. Kun 3 minutter efter, i det 17 min. et hjørnespark, som Lucas Steen lægger tilbage på banen, og hvor bolden ender hos Lauge Persson, der sparker på mål. Dalums målmand redder med det yderste af handsken til nyt hjørnespark. Det sendte Lucas Steen ind foran målet, hvor målmanden halvklare og bolden ender for fødderne af Marcus Weiss lige uden for feltet, som med et solidt fladt skud udlignede til 1-1. I det 33. min. igen et hjørnespark til os, som Lucas Steen sparker ind foran målet, hvor Dalums målmand, i forsøg på at bokse bolden væk rammer bolden, så den ryger ind bag ham til 2-1. Et resultat der holdt halvlegen ud.

2 halvleg. En halvleg hvor Dalum fra starten kom længere frem på banen i et forsøg på en udligning, uden at det lykkedes. Som kampen skred frem, overtog vi spillet på midtbanen, og i det 61. min. modtog Ato Junior Smith en lang pasning, og med en enkelt berøring afslutter han på overliggeren på nok halvlegens største chance. I de resterende 30 minutter, trak Dalum sig længere tilbage på banen og levede af lange bolde frem mod AB Tårnbys målfelt, dog uden at det blev farligt. AB Tårnby rullede flere gode angreb frem uden der blev scoret yderligere,

Trods den store betydning af kampen spillede vi en god kamp i højt tempo og kom til flere gode forsøg.   Slutresultatet 2-1, og vi er stadig med i kampen om at spille divisions bold efter sommerferien, hvor de øvrige resultater i rækken faldt ud til vores fordel, da de spillede uafgjort.

Næste kamp er på lørdag kl. 14.00, hvor topholdet i rækken Young Boys kommer på besøg. En modstander vi i de tidligere opgør ikke har vundet over. Måske der ligger en lille overraskelse på lørdag. Mød op og tag din nabo med.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Boris Saric - Bjørn Paludan - Matthero Cleford - Lucas Steen - Marcus Weiss - Nicklas Bondo Andersen (58 Ato Junior Smith) - Lauge Persson (74 Bilal Massad) - Marius Rybner (74 Max Winther) - Medieddine Djafer-bey (63 Cedric Junior Bediang) - Nikola Bursac.

Ikke benyttet: Carl Ernstsen - Lasse Wenkens.

Mål scorer: 15. min.: 0-1 Bertram Maag Olsen.

1. min.: 1-1 Marcus Weiss.
  2. min.: 2-1 Selvmål (ass. Lucas Steen)

Gule kort: Lucas Steen - Marcus Weiss.