image
26. oktober 2023 kl. 21:29

AB Tårnby - Næstved IF  0-0.

Uafgjort i bundopgør.

DS-holdet spillede lørdag eftermiddag hjemme mod Næstved IF, der ligger nr. 8 med 9 point, hvor vi ligger nr. 7 med 10 point. Til kampen var AB Tårnby ramt af flere skader, men det giver jo plads til andre.

1 halvleg.

Allerede fra kampens start, satte vi os på midtbanen og kom også til et par gode angreb, men de løb gang på gang ind i en grøn Næstved mur, uden at vi kom til nogen farlige chancer. Næstved IF kom til et par afslutninger på nogen af de få omstillinger de havde. Det lykkes dem at score en enkelt gang, men det blev annuller korrekt for offside. En målløs affære ved halvlegen.

2 halvleg.

Efter en tur i omklædningsrummet, og en enkelt udskiftning i pausen, gik vi ind og dominerende kampen, hvor vi havde flere afslutninger i feltet og også på langskud, uden at vi udnyttede de chancer, vi kom til. Som kampen skred, frem virkede de to hold som om, de var tilfredse med uafgjort. Slutresultatet 0-0 og et enkelt point.

Igen en kamp hvor vi har meget boldbesiddelse, uden at vi udnyttede de få chancer, vi kom til, men vi fik da stoppet den kedelige vane med at lukke tidlige mål ind. Vanen med ikke at lave mål fortsatte desværre.

Næste lørdag får vi besøg af topholdet Gørslev, som vi tabte 1-0 til tidligere på efteråret. De sidste kampe i efteråret er fra den øverste hylde. Efter næste lørdags kamp, er det ude mod Tårnby FF, og ugen efter slutter vi af mod yderligere et tophold Brønshøj. Så der er noget at spille for, og vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have point. Vi plejede også at spille bedst mod topholdene før, så lad os få nogle af de gamle dyder frem igen.

Næste kamp er på lørdag den 28.okt. kl.14.00, hvor vi får besøg af topholdet Gørslev.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Matthero Cliford - Mathias Piel - Gustav Rossen (46 Ahmed Alswafi) Sebastian Koldin - Nicklas Bondo Andersen - Ayman Lamlil (75 Andreas Schou) - Cedric Junior Bediang (75 Kevin Okore) - Jonas Nielsen - Marcus Weiss- Emil Corfitzen (60 Bertram Gjelfort).

Ikke benyttet: Tunahan Turan - Marcus Ytting.

Gule kort: Matthero Cliford - Nicklas Bondo Andersen - Jonas Nielsen 2 og rødt.