Menu

Ringsted IF - AB Tårnby 2-0 (2-0)

image
21. april 2024 kl. 19:36

DS-holdet spillede lørdag deres første kamp i nedrykningsspillet. Kampen var samtidig den første med det nye trænerteam Allan Ravn og Martin Holm, der havde haft 6 træningssamlinger til at lære holdet at kende. Til kampen var vi desværre ramt af sygdom, så vi måtte undvære vores faste målmand Simon Prebensen, der måtte holde sygesengen. Han blev afløst i målet af Marcus Ytting. Ligeledes havde Jonas Nielsen karantæne samt Mattheo Cliford og Khalid Filfil er skadet. Til gengæld havde vi Bertram Gjelfort og en gammel kending i Ruben Pedersen med igen. Ruben er kommet i gang igen efter et års pause.

1. halvleg:
En halvleg hvor Ringsted satte sig på spillet fra kampstart og efter 10 minutter spillede sig til den første store chance, hvor deres ene angriber kommer alene med Marcus Ytting i målet. Han redder dog skuddet og bolden går til hjørne. Efter 17. minutters spil laver vi en fejl i vores opspil, der bliver opfanget af Ringsted og Simon Mortensen scorer til 1-0. Herefter overtager vi mere af spillet. I det 22. min. burde vi have udlignet da Sebastian López kommer alene med Ringsteds målmand, som måtte diske op med en stor redning. I det 38. min. får Ringsted et frispark lige uden for feltet, hvor Mads Christiansen sparker bolden over muren og ind til en føring på 2-0. Et resultat der holdt til pausen.

2. halvleg:
I pausen havde trænerteamet bedt holdet om at gå ud og spille bolden rundt og langs græsset og det fungerede til UG. Vi tilspillede os flere store chancer, som burde have været omsat til mål. Den største chance tilfaldt Cedric Bediang i det 87. min., hvor han havde en bragende afslutning, der tager overliggeren. Slutresultatet blev 2-0 trods en god anden halvleg, hvor vi sad på kampen.

Igen et nederlag hvor vi kommer til flere gode gennemspillede angreb uden at kunne score. En anden halvleg hvor vi dominerer kampen, og hvor Ringsted ikke kom til en afslutning der var farlig. Resultatet på 2-0 er misvisende for spillet i kampen, men igen kniber det med at score på vores chancer. Kan vi spille resten af kampene i foråret, som vi spillede i anden halvleg og begynde at udnytte vores chancer, så ligger der mange point og venter i de næste kampe.