Greve - AB Tårnby 3-0 (2-0)

image
29. marts 2024 kl. 06:51
Andet nederlag på en uge

1. holdet spillede Skærtorsdag den første af to kampe i påsken. Dagens modstander var Greve, der også ligger i bunden af rækken. Til dagens kamp havde vi Lucas Steen med igen, efter han havde afsonet 1 spilledags karantæne. På skadeslisten havde vi Mattheo Cliford, Aymen Lamlil, Tunahan Turan og Carl Ruby-Johansen, der alle fire er begyndt at træne med og skulle meget gerne få spilletid inden for de kommende uger.

1. halvleg:
Kampen var kun 6 minutter gammel, da Greve kommer over midten første gang, hvor de ruller et angreb frem, hvor vi satsede i forsvaret og blev overløbet. En let scoring imod os af Rasmus Thomsen. Den føring blev desværre udbygget i det 10. min. da Greve kom over midten med et angreb, hvor forsvaret bakkede i stedet for at cleare bolden. Det medførte en scoring til 2-0 af Anders Kjøller. Efter de to hurtige scoringer var det op ad bakke, men efter at vi havde rystet de to hurtige scoringer af, kom vi mere ind i kampen og overtog mere af spillet. Det burde have udløst en scoring i det 39. min. efter et hjørnespark, der landede inden foran målet hvor 3 spillere afslutter, og hvor den til sidst bliver sparket over mål. 2-0 ved pausen, efter vi havde domineret de sidste 10 minutter af halvlegen.

2. halvleg:
I pausen en enkelt udskiftning, hvorefter vi satte os spillet over hele banen og kom til flere gode angreb, hvor det, som tidligere i vores kampe, kniber med afslutningen, der kunne medføre mål. Vi skulle frem til det 89. min., hvor der opstod lidt dramatik. Der Sebastian Koldin tabte hovedet i få sekunder med nogle udtalelser, der ikke skal gentages på tryk. Det medførte et rødt kort. Tumulten havde dårligt lagt sig før Simon Prebensen måtte hente bolden ud af rusen for 3. gang i kampen, på mål af Christian Jespersen. Det blev også slutresultatet efter en halvleg, hvor vi ikke får udnyttet vores overtal af boldbesiddelse.

Det var det andet nederlag mod et af de hold der ligger i bunden af rækken, som vi i hele kampen spiller lige op med uden at kunne score. En kamp hvor dommeren tabte kampen i starten af 1. halvleg og i løbet af kampen udleverede 8 gule og et rødt kort i en ikke hårdt spillet kamp. Desværre var flere af kortene for brok.

Vi skal i den næste kamp undvære Marcus Weiss, der med sit gule kort havde optjent 19 point, som medfører en spilledags karantæne, samt Sebastian Koldin, der med sit røde kort skal sidde over de næste 2 kampe. Skal vi have point med over i kvalifikationen, er det på med arbejdshandskerne inden vi kommer ind i nedrykningsspillet.

Tordagens hold:
Simon Prebensen - Lucas Steen (86: Frederik Kure Enghild) - Mathias Piel - Sebastian Koldin - Christopher Grube - Marcus Weiss - (86: Asger Bruhn) - Lauge Persson - Mikkel Brøchner - Sebastian López (65: Louie Norgreen) - Bertram Gjelfort (65: Cedric Bediang) - Jonas Nielsen (46: Emil Brodersen).