AB Tårnby - LSF 1-3 (1-0)

image
25. april 2024 kl. 21:10
Udvisning afgjorde kampen

DS-holdet spillede deres første hjemmekamp i kvalifikationen onsdag aften på Tårnby Stadion. Til kampen havde vi afbud fra Mattheo Cliford, der stadigvæk er skadet, men forventer at være klar til næste hjemmekamp den 8. maj. På skades listen har vi også Mathias Piel med en knæskade, der holder ham ude resten af foråret. Op til dagens kamp meldte vores tilbagevendende Ruben Pedersen sig syg. Til gengæld havde vi Jonas A. Nielsen med igen efter endt karantæne, samt vores målmand Simon Prebensen efter sin sygdom.

1. halvleg:
En lige halvleg med et lille overtag til os. Det udmøntede sig en scoring i det 30. min. på en bold, der blev sparket ind foran målet, hvor Jonas A. Nielsen når højest, og med et perfekt hovedstød sætter bolden ind til en føring på 1-0. Herefter overlod vi mere af spillet til LSF, uden de kom til nogen farlige afslutninger. 1-0 ved pausen.

2. halvleg:
LSF lagde hårdt ud og satte sig på spillet fra starten af halvlegen, hvorefter vi kom mere ind i kampe igen. I det 57. min. udlignede LSF til 1-1 ved Jacob Søberg på et hovedstød efter et hjørnespark. I det 74. min. modtog vores anfører Marcus Weiss sit andet gule kort i kampen, og dermed rødt kort. I det 80. min. et gennemspillet angreb af LSF, hvor Jacob Lindbaum scorer til 1-2. Herefter pressede vi spillet ned på LSF’s banehalvdel for en udligning, men vi mistede bolden, og på en dyb stikning kommer Jacob Lindbaum fri på vores banehalvdel, og kommer alene med Simon Prebensen i målet. Simon prøver at gå ud, men er chanceløs. Scoring til slutresultatet 1-3.

Et nederlag i dag mod rækkens førerhold, hvor vi kommer til flere gode muligheder. En lige kamp indtil vi blev reduceret til 10 spillere efter 74 min., hvor LSF overtager spillet og scorer 2 mål på 4 minutter.  De mange gule kort på banen og bænken, gjorde det svært for os