1. Senior taber lokalderby

image
05. november 2023 kl. 20:13

Tårnby FF - AB Tårnby 1-0(1-0).

DS-holdet spillede fredag aften lokalopgør mod naboerne Tårnby FF på Vestamager. Det var med Michael Madsen, som cheftræner i fraværet af Ole Pedersen, der var til familiefest. Til kampen var der igen et par spillere trænerteamet måtte se bort fra. Emil Corfitzen med karantæne og Mathias Piel på grund af rejse. Til gengæld havde vi vores anfører Matthero Cliford med igen.

1 halvleg.

Tårnby FF lagde hårdt ud med et solidt pres og med lange bolde, som desværre også gav pote i det 6. min. Efter et godt angreb havnede bolden inde foran mål, hvor en totalt udækket Lasse Brandt Hansen kunne score med hælen til 1-0. Bare 5 min. efter, i det 11. min., en god afslutning, men lige i handskerne på Tobias Søderstrøm. Herefter fik vi mere spil, men nåede slet ikke de fine takter vi diskede op med i lørdags mod Gørslev. Der var for meget spil bagud og tilbage til Tobias Søderstøm i målet. 1-0 ved pausen efter en halvleg hvor vi ikke havde en afslutning inden for rammen.

2 halvleg.

Efter en tur i omklædningsrummet og med besked om at gå ud og spille bold og presse Tårnby FF over hele banen. Tårnby FF startede med en farlig chance, men igen var Tobias Søderstrøm på plads og afværgede en scoring. Herefter overtog vi spillet og kom til flere gode chancer. Den største tilfaldt Nicklas Bondo Andersen, der i det 72. min. sparkede på mål, hvor Tårnby FFI’s målmand måtte diske op med en fodparade til hjørnespark. Resten af halvlegen var et solidt pres på Tårnby FF, uden der blev scoret yderligere. Slut resultat 1-0 efter en god anden halvleg.

Igen en kamp, hvor vi har mange chancer, især i anden halvleg, men igen uden at score. Der mangler den sidste fod, der skal sende bolden ind bag stregen. Vi gør det også svært for os selv, når vi kommer bagud efter 6 minutter. Så er det op ad bakke i resten af kampen. Vi har nu spillet 13 kampe i efteråret og kun lukket 13 mål ind. Vi har kun en kamp tilbage, inden vi går på vinterferie. Det er mod Brønshøj hjemme på lørdag kl.14,00. Et af de hold, hvor vi tidligere på efteråret tabte 1-0 til i en meget lige kamp.

Målscorer: 6. min.: 1-0: Lasse Brandt Hansen.

Gule kort: Gustav Rossen - Sebastian Koldin - Lucas Steen og Nadeem Al Shemary.

Dagens hold: Tobias Søderstrøm - Lucas Steen - Matthero Cliford - Sebastian Koldin - Gustav Rossen - Nicklas Bondo Andersen - Marcus Weiss (73. Nadeem Al- Shemary)- Aymen Lamlil (80- Ahmed Alswafi) - Lauge Persson - Cedric Junior Bediang (80. Andreas Schou) Bertram Gjelfort (65. Sebastian Segall).

Ikke benyttet: Marcus Ytting - Tunahan Turan.