image
23. april 2023 kl. 13:09

Dalum - AB Tårnby 3-0 (2-0).

1. holdet tabte bundopgøret.

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede lørdag eftermiddag ude mod bundholdet Dalum, der ikke havde vundet en kamp i 3. division i turneringen 2022-23. Kampen blev afviklet på en fin og jævn græsbane, da man havde haft U 21 landsholdet på besøg, som havde brugt banen til træning.

Vi måtte desværre til kampen undvære vores topscorer Benjamin Warlo, vores ankermand Jacques Bang Sørensen og Bilal Massad, der alle er ude med skader. Tilbage i truppen, efter udstået karantæne, Nikola Bursac. Lauge Persson var også tilsagt til kampen efter endt ferie, men måtte melde afbud grundet sygdom.

1. halvleg: AB Tårnby startede med fra kampstart at styre kampen og kom inden for de første 15 minutter til flere gode chancer, uden at det blev omsat til mål. I det 21. min. var det første gang Dalum kom til en stor chance på en kontra bold, hvor vores forsvar bliver overløbet, og Tobias Søderstrøm kommer ud af målet og gør vinklen mindre, men Mads Bæk Christiansen lopper bolden ind til 1-0. Kun 5 min. efter, i det 26. min., havde Dalum et angreb, hvor Tobias Søderstøm halvklarer, men Mathias Munch Larsen følger op og scorer til 2-0. Et resultat, der holdt til pausen på trods af, at vi pressede på for en scoring. Vi kom til flere gode chancer, men der manglede den sidste fod.
  2. halvleg: Igen satte vi os på spillet fra starten af halvlegen, og i det 48. min. lykkedes det os at score, men målet blev annulleret for frispark til målmanden. Resten af halvlegen var, som i første halvleg. Vi brændte den ene store chance efter den anden. I det 89. min. kom Dalum til en omstilling, og på en tvivlsom offside scoring af Marc Gangia til slutresultatet 3-0. Et resultat der ikke står mål med spil og chancer.

Dalum fik deres første sejr på 3 omstillinger, og spillede med alle mand bag bolden, og var der den mindst tvivl om, hvad de skulle gøre ved bolden, så røg den ud til indkast eller hjørne. Det lykkedes dem at slå vores spil i stykker med mange frispark og stop i spillet.

De takter vi havde i søndags mod SfB-Oure, kom vi slet ikke i nærheden af. Vi havde meget spil og bold omgang, men der manglede lige den sidste afslutning, der giver mål.

Næste kamp er ude på lørdag den 29.04 kl.14.00, hvor busturen går til Lyseng. En modstander vi vandt 3-2 over på udebane i efteråret, og det må godt gentage sig, hvis vi forsat vil spille i 3. division efter sommerferien.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Boris Saric - Bjørn Paludan - Matthero Cleford - Lucas Steen - Marcus Weiss - Ruben Pedersen - Nicklas Bondo Andersen (46. Nikola Bursac) - Mathias Gonzalez (59. Cedric Junior Bediang) Ato Junior Smith - Marius Rybner (66. Mehieddine Djafer-bey).

Ikke benytte: Carl Ernstsen - Max Winther.

Mål: 21. min. 1-0 Mads Bæk Christiansen.

1. min. 2-0 Mathias Munch Larsen.
  2. min. 3-0 Marc Gangia .

Gult kort: Ruben Pedersen.