1. senior indkasserer 3 point i nedrykningspillet

image
18. april 2023 kl. 16:22

AB Tårnby - SfB -Oure 3-1(3-0).

AB Tårnbys 3. divisionshold spillede søndag eftermiddag på kunsten på Vestamager den første kamp i nedrykningsspillet. Dagens modstander var nr. 2 i nedrykningsspillet SfB -Oure. Til dagens kamp manglede vi flere af stamspillerne. Holdets topscorer Benjamin Warlo er ude med en skade, Bilal Massad ligeledes ude med en skade, Nikola Bursac afsonede en spilledage karantæne, og vores sidst ankomne spiller, Lauge Persson, er ude at rejse. Tilbage på holdet var Boris Saric, der ikke var til rådighed i de to kampe, vi spillede i påsken. Med de mange afbud, gav det plads i startopstillingen til flere af de spillere, som ikke havde fået så meget spilletid i de tidligere kampe. På toppen havde vi de 2 raketter Marius Rybner på 18 og Ato Junior Smith på 20.

1 halvleg: AB Tårnby satte sig på kampen fra første fløjt, og inden for de første 10 minutter testede Marius Rybner deres målmand med flere gode afslutninger. I det 10 min. opfangede Marius Rybner bolden i en omstilling, hvor han med et langskud sparker bolden op i nettaget til 1-0.

I mange af de tidligere kampe har vi trukket lidt i bremsen, men ikke i dag. Hele holdet gik efter mål nr. 2. Det kom så i det 33. min., hvor et frispark, som Ruben Pedersen tog sig af, hvor han sparker direkte på mål til 2-0. Kun 2 minutter efter, i det 35 min., finder Marius Rybner sin angrebsmakker, Ato Junior Smith foran målet, hvor han uhindret kan score til 3-0. Et resultat der holdt til pausen, selv om vi kom til flere store chancer, der burde være omsat til mål. Den farligste chance til SfB-Oure, var i det 40 min., hvor de havde en afslutning på stolpen.

2 halvleg: SfB-Oure startede med et massivt pres på vores mål, men igen stod vi godt i forsvaret, og det som forsvaret ikke fik, tog Tobias Søderstøm sig af. Trods den store bold besiddelse af SfB -Oure, kom vi til flere gode chancer på omstillinger, hvor vi burde have scoret et par mål yderligere. I det 67. min. pyntede SfB -Oure på resultatet, med en reducering til 1-3 ved Marius Stenner. Slutresultatet 3-1 med 3 point på kontoen.

Det var 3. gang vi mødte SfB -Oure i rækken, og de to tidligere kampe tabte vi hjemme 3-2, og for 16 dage siden ude med 2-1, efter vi havde ført med 1-0 ved pausen.

Næste kamp er på lørdag den 22.04 kl.13.00, hvor turen går til Fyn, hvor vi skal møde Dalum, der ligger sidst i rækken.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Boris Saric - Jacques Bang Sørensen (15. Bjørn Paludan) - Matteo Cleford - Lucas Steen - Marcus Pitzner Smith (61. Aki Hentze) - Ruben Pedersen - Nicklas Bondo Andersen (77 Mehieddine Djafer-bey) - Mathias Gonzalez (77. Max Winther) - Ato Junior Smith - Marius Rybner (77 Cedric Junior Bediang).

Mål: 10. min.:  1-0 Marius Rybner.

1. min.:  2-0 Ruben Pedersen.
  2. min.:  3-0 Ato Junior Smith (ass. Marius Rybner).
  3. min.:  3-1 Marius Stenner.

Gult kort: Marcus Pitzner Smith - Niklas Bondo Andersen - Matthero Cleford.