ABT taber til bundhold

image
30. maj 2022 kl. 09:12

Skovshoved - AB Tårnby 2-1(2-0)

AB Tårnby spillede lørdag eftermiddag mod bundholdet Skovshoved, som ligger nummer 9 i rækken. Skovshoved har været ude og støvsuge markedet for en 6-7 spillere, der har spillet på DS eller højere, blandt andet Simon Bræmer på 38 år, samt to spillere fra Lyngby, for at redde sig i rækken. Skovshoved rykkede ned fra 2. division sammen med AB Tårnby sidste sommer,

Begge hold brugte de første 15 minutter på at vænne sig til den godt brugte bane. Herefter overtog AB Tårnby spillet på midten af banen. Trods flere gode angreb var det Skovshoved der kom foran på en omstilling i det 28 min., hvor to spillere kom alene med Yousef Butt. Simon Bræmer scorede sikkert til 1-0.  AB Tårnby havde haft flere gode angreb, og Skovshoveds målmand måtte flere gange diske op med pragt redninger. I de sidste minutter af halvlegen fik Skovshoved et frispark lige uden for målfeltet. Det blev sparket flot hen over muren og op i den fjerneste krog af Mutu Raza uden chance for Butt i målet. 2-0 til hjemmeholdet ved pausen.

2. halvleg startede med et massivt pres mod Skovshoveds mål, hvor Skovshoved blev trykket tilbage på banen. AB Tårnby kom til flere chancer, som burde være omsat til mål, men vi skulle helt hen til det 80. min., hvor AB Tårnby efter et godt angreb reducerede til 1-2. Den indskiftede Nikola Saric tog en dribletur fra midten af banen og afsluttede ved den ene stolpe. Det var en kamp, hvor AB Tårnby havde meget spil uden at omsætte vores store chancer til mål. Slutresultatet 2-1 til Skovshoved.

Næste kamp er hjemme på søndag mod KFUM kl.14.00. Forinden har vi en kamp i Sydbank pokalturneringen mod CBS SPORT tirsdag ude på Frederiksberg IP-kunst kl.20.00.

Dagens hold: Yousef Butt - Boris Saric - David Obianigwe - Jacques Bang Sørensen - Ahmed Alswafi (68 Sebastian Segall) - Ruben Pedersen - Bilal Massad - Mehieddine Djafer-Bey - Luca De Biase (76 Nikola Saric) - Benjamin Warlo - Marius Rybner (76 Ato Junior Smith).

Ikke benyttet. Brian Murray - Elias Lyngsie - Patrick Szankowski - Nicklas Bondo Andersen.

Målscorere:

28.min. 1-0 Simon Bræmer.

45 min 2-0 Mutu Raza.

80 min 2-1 Nikola Saric.