VB 1968 - AB Tårnby 1-0 (1-0)

image
04. maj 2024 kl. 15:16
Bundopgøret tabt

DS-holdet spillede fredag aften ude mod VB 1968, der ligger nr. sidst i rækken. Det var på en knoldet græsbane, hvor det var svært at sætte to afleveringer sammen. Det er selvfølgelig ens for begge hold, men forskellen er, at VB 1968 træner på banen 3 gange om ugen, så de er vant til de mærkelige opspring bolden får. Til kampen måtte der ses bort fra Mattheo Cliford, der stadig er ude med en skade, men forventer at være med igen på onsdag. Mathias Pihl er ude med en knæskade og spiller ikke mere i foråret. Sebastian Lopez sad over med en mindre skade mens Marcus Weiss havde en enkelt karantænedag.

1. halvleg:
På den knoldede græsbane kom VB 1968 bedst fra start og fik den første store chance efter ganske få minutters spil. En afslutning lige i handskerne på Simon Prebensen. En første halvleg, hvor vi kom til et par store chancer. Lucas Steen kommer et par gange til baglinjen og serverer et par gode bolde ind foran målet, hvor vi bare skal røre bolden, så ville den gå i kassen, men nej hver gang kommer vi for sent frem til bolden. Den eneste scoring i halvlegen tilfaldt VB 1968 i det 43. minut efter et hjørnespark, hvor bolden bliver sparket ind foran målet, hvor Ali Kaya kan score til 1-0.
Et resultat der holdt til pausen.

2. halvleg:
Efter pausen kom vi lidt bedre med i kampen, uden at komme til en eneste chance inden for rammen. Det farligste forsøg i halvlegen, var en afslutning af VB 1968 i de sidste minutter af kampen, der ramte overliggerenen. En anden halvdel hvor vi dominerer spillet uden at blive farlige.
Slutresultatet 1-0.

Efter et nederlag mod rækkens bundhold ser det svært ud. Det var et af de hold der skulle have været point imod, men når man ikke kender sin besøgelsestid tid og ikke scorer på de oplagte chancer, er det svært at vinde kampe.

AB Tårnby:
Simon Prebensen - Lucas Steen - Jonathan Ari Bragason - Christopher Grube - Sebastian Koldin - Aymen Lamlil (59. Cedric Bediang) - Bertram Gjelfort (59. Emil Brodersen) - Mikkel Brøchner - Lauge Persson - Ruben Pedersen (68. Khalid Filfil) - Jonas A Nielsen. (Marcus Ytring - Louie Nordgreen - Tunahan Turan ikke benyttet).

Mål:
43: 1-0 Ali Kaya

Gult kort:
Sebastian Koldin.

Næste kamp er et lokal opgør på onsdag den 08-05 kl.19.00 hjemme på Tårnby Stadion mod B 1908.